İlçemiz Kapalı Sistem Sulama Kanalları Proje İhalesi DSİ Tarafından Yapılmıştır

İlçemizin Sulanan Arazilerinin Alanı Kapalı Sulama Sistemi ile Hem Genişletilecek Hem Modernleşecek

İlçemizin Gölet Yükseltilme ve sulama kanalı kapalı sistem proje ihaleleri, Gölet Yükseltme Proje İhalesi 5 Temmuz 2012 günü yapılmış olup bu işin devamı olan İlçemiz için en önemli projelerden biri olan arazilerin daha düzenli ve bol sulanabilmesi için kapalı sistem sulama kanalları yapımı proje ihalesi de 27 Temmuz 2012 Cuma günü DSİ tarafından yapılmış olup , İlçemizde önümüzdeki günlerde hem gölet yükseltme hem de kapalı sistem sulama kanalı proje yapımı çalışmalarına başlanacaktır.

Gölet yükseltme ve sulama kanalı kapalı sistem iki ayrı proje şeklinde başlatılmıştır.

Not : İlçemizin şu an sulanan arazi miktarı 600 dönüm iken kapalı sistemle sulanacak toplam alanımız 1630 dönüme çıkartılmış olup yaklaşık 1030 dönüm daha fazladan arazinin sulaması imkanına kavuşmuş olacaktır.

İlçemize Hayırlı Uğurlu olsun der bu işte emeği geçen  değerli Orman ve Su Bakanımız Veysel Eroğlu Beye , Bakan Yardımcımız Nurettin Akman Beye , Müsteşarımız Lütfi Akça Beye ,milletvekillerimiz ve İl Başkanımıza ve İlçemizin bu işte emeği geçen emekli müsteşarımız Hasan Zuhuri Sarıkaya’ya ve Yapraklılı İş Adamlarından  Nuri Tabanlı Beye ,  ayrıca Devlet Su İşlerinin bu işte emeği geçen tüm elemanlarına ayrı ayrı teşekkür eder saygılarımı sunarım.Belediye Başkanı Hasan Basri AVŞAR..30.07.2012

Kasım 2017
« Eki