2013-2014 AMATÖR KÜME FUTBOL SEZONU İLK MAÇINDA DEPLASMANDA ŞABANÖZÜ BELEDİYE SPOR’LA 2-2 BERABERE KALDIK..

Çankırı 1. Amatör  Ligi 2013-2014 sezonu hafta sonu oynanan Çankırı Karatekin Üniversitesi- Kızılırmak Belediye Spor, Çankırı Belediyesi Gençlik Spor –Kurşunlu Belediye Spor- Şabanözü Belediye Spor-Yapraklı Belediye Spor, Orta Belediye Spor-Çerkeş Belediye Spor arasında oynanan müsabakalarla başladı.  Ilgaz Spor  ve İl Özel İdaresi Spor haftayı bay geçtiler.

Yapraklı Belediye Spor  Şabanözü deplasmanında 2-0 geriye düşmesine rağmen maçın 70 . dakikasından sonra sıklaştırdığı ataklarında kazandığı serbest vuruşlar sonucunda Serhat’ın ayağından bulduğu 2 golle maçı berabere bitirerek sezona iyi bir başlangıç yaptı.  Müsabakanın 25. Dakikasında Yapraklı Belediye Spor defansının uzaklaştırdığı topu Şabanözü Belediye sporlu oyuncu top yere düşmeden ayak içi ile Yapraklı Kalesine doğru yükselterek yaptığı vuruş sonucu top  üst direğin dibinden filelerle buluştu. Her iki takımda buldukları pozisyonları sonuçlandırmayınca ilk yarı 1-0 Şabanözü Belediye sporun üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda oyun dengeli başladı. Yapraklı Belediye spor skora eşitliği getirmek için yaptığı ataklar sonucunda Şabanözü Belediye Spor  61. dakikada yakaladığı kontra atağı gol yaparak  durumu 2-0 sıfır yaptı. İkinci golü de bulan Şabanözü Belediye Spor  skoru korumak için geriye yaslandı. Yapraklı Belediye spor oyundan kopmayarak atak üstüne atak geliştirirken yapılan fauller sonucu 75. Dakikada topun başına Serhat geçti. Kullandığı serbest vuruşta düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Durum 2-1 oldu. Gölün ardından umutlanan Yapraklı Belediye spor 85. Dakikada yine bir serbest atış kazandı ve yine topun başına Serhat geçti. Aynı şekilde yaptığı düzgün bir vuruşla takımını 2-2 beraberliğe taşıdı ve son dakikalarda 3. Gol için yüklenen taraf Yapraklı Belediye spor idi ancak son vuruşlar etkili olmayınca maç 2-2 berabere sonuçlandı.

Yapraklı Belediye Spor :Antrenör:Hüseyin Durmaz, Yrd. Antr.:Cengiz Demirel

Oyuncular: 25 Dursun Akyel(**), 2 Ferhat Nizam(***), 3 Murat Kabasakal(***), 4 Ferhat Okçu(***), 5 Emre Kökay(***), 6 Serhat Kahveci(****), 7 Fatih Öztürk(***), 8 Yasin Doğanay(**), 9 İbrahim Öz(**), 10 Cumhur Türker Temellioğlu(***), 11 Gökhan Yıldırım(**)

Yedek Oyuncular:13 Şakir Kiremit, 14 Dursun ÖzdemirDk.85 (*),15 Hasan Göcen, 16 İbrahim Ceylan Dk.65(**), 17 Ömer Güngör Dk.60(**), 18 İhsan Kapucu, 19 Mustafa Saraç

Goller:Serhat Kahveci(Dk.75.85)

Haftanın Yıldız Oyuncusu:(Serhat Kahveci)

Yapraklı Belediye spor ve Şabanözü Belediye spor ile ilgili fotoğraflar  https://www.facebook.com/YaprakliBelediyeBaskanligi adresinde yayınlanmıştır. Tıklayınız.