BELEDİYE BAŞKANIMIZ HASAN BASRİ AVŞAR’DAN BASIN AÇIKLAMASI 03/03/2014

Şampiyonluk Yolunda Tüm Dostları Yanımızda Görmek İstiyoruz

Yapraklı sevdam asla bitmeyecek.

Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar haber18 editörüne yaptığı basın açıklamasında ” Biz Belediye Başkanlığı görevine geldiğimiz zaman ilk icraatlarımızdan birisi ilçemizin çocukları, gençleri spor yaparak sağlıklı bir nesil olarak yetişsin diye faal olmayan spor kulübümüzü aktif hale getirerek gençlerimizin spor yapmasını sağladık.

Yapraklı Belediye Spor futbol takımı olarak 2009 yılında çıktığımız bu yolda her sezon şampiyonluk hedefledik ve her sezonda iddialı bir şekilde ilk üçe girmeyi başardık. Bu sezon Allah’ın izniyle Pazar günü saat 12:00 ‘da Çankırı Atatürk Stadında Ilgaz spor ile oynayacağımız şampiyonluk maçına tüm dostlarımızı davet ediyorum.

Avşar ” Bu güne kadar takımımıza ve bize her türlü desteğini esirgemeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Belediye çalışanımızdan tutunda Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanımıza kadar herkese yürekten teşekkürlerimi sunarım.

Avşar “Yapraklı Belediye spor olarak her zaman en yisini hedefledik. Bu sezon yenilgisiz olarak şampiyonluk maçına kadar geldik Allah’ın izniyle Ilgaz maçını da kazanarak hedefimiz olan BAL Ligine gideceğiz.

30 Mart itibariyle Belediye Başkanlığı görevim bitecek ancak Yapraklı sevdam asla bitmeyecek. Her zaman memleketim için elimden ne geliyorsa, Belediye başkanı kim olursa olsun hizmet etmeye hazırım. Tüm aday arkadaşlarımız benim hemşerimdir, dostumdur. Hepsinede başarılar dilerim. Belediye Başkanı kim olursa olsun Yapraklı’nın ismini 5 yıldır en güzel şekilde duyuran zirveye taşıyan Belediye spor futbol takımımıza sahip çıkmasını istiyorum. Bu vesile ile takımımıza bir kez daha başarılar diler tüm dostları ben Yapraklılıyım diyen herkesi pazar günü saat 12:00 ‘da Çankırı Atatürk stadına beklerim” dedi.