BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN VEDA MESAJI 21/03/2014

HAYIRLI CUMALAR

İlçemize 5 yıl süre ile severek azim ve şevkle personelimizle birlikte elimizden geldiğince gece gündüz 7 gün 24 saat imkanlar dahilinde hizmet etmeye çalıştım.
İmkanlarımız kısıtlı olmasına rağmen Devletimize , Valimiz Sayın Vahdettin Özcan Beye , Milletvekillerimiz İdris ŞAHİN ve Hüseyin FİLİZ Beye , Çankırı Belediye Başkanı İrfan DİNÇ Beye , İl Başkanımız Salim ÇİVİTÇİOĞLU Beye , Emekli Müsteşarımız Hasan Zuhuri SARIKAYA Beye , Orman ve Su Bakanlığı Müşaviri Ömer SOYLU Beye , Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda çalışan hemşerimiz Aziz BALCI Beye , Daire Başkanı hemşerimiz Selami Beye , İlçemiz İşadamlarından Nuri TABANLI Beye , Bakanlıklarda çalışan tüm hemşerilerimize ve Bürokratlarımıza , Çankırı İl Müdürlerine ayrıca İlçemize hizmet hususunda emeği geçen ismini sayamadığımız tüm hemşerilerimize , Belediye Meclisimize ve İl Genel Meclis üyemize , Belediye Personelimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepsine ayrı ayrı ALLAH Razı olsun diyorum
Bizden sonra gelecek Belediye Başkanı arkadaşlarımıza ve İlçemizin her türlü hizmetinde bundan önce olduğu gibi bundan sonra da İlçenin hizmetinde olmaya devam edeceğim.
5 Yıl süre ile kalıcı hizmetler vermeye çalıştım. Bu zor şartlarda sitemizde beyan ettiğimiz (yazdığımız) İlçemize Büyük ve kalıcı yatırımlar yaptırılması imkanını bulduk.
5 yıl süre ile İlçemize siyasi ayrım yapmadan büyük küçük , yaşlı genç , herkese eşit mesafe ile makam odamızı devamlı açık tutarak tüm gelenlerin , gelemeyenlerin sorunları ile , dertleri ile , hastalıklarıyla kısacası bize düşen ne işleri varsa elimizden gelen imkanlar dahilinde yardımcı olmaya çalıştım. Bu vesile ile tüm hemşerilerimize saygı ve sevgiler sunar ALLAH’a emanet olmanızı dilerim. Hasan Basri AVŞAR Belediye Başkanı..

İlçemizden fotoğraf kareleri https://www.facebook.com/YaprakliBelediyeBaskanligi?ref=hl adresinde yayınlanmıştır. Tıklayınız.