Belediye Başkanlığından Duyrulur

İlçemiz ve Köyleri sıra araçlarının , Büyük Cami önünden kalkması kararı Çankırı Belediyesi tarafından alınmıştır.Ankara’dan veya diğer İllerden yeni terminale gelen vatandaşlarımız geldikleri otobüs firmalarının servisleri ile Kucaklama Taşı , Atatürk Bulvarı , Belediye ve Karatekin Hastanesi önüne gelerek buralardan Yapraklı ve Köyleri sıra arabalarına binebilirler.Bu güzergah bizim araçlarımızın şehir merkezinden geçtiği güzergahtır.Tüm halkımıza duyrulur.

Belediye Başkanlığından Duyrulur için 1 cevap

• yapraklıda oturan vatandaş:

Kasım 2017
« Eki