BELEDİYEMİZCE İLÇEMİZDE 5 YILDA YAPIMI BİTİRİLEN TESİSLERİN TOPLU AÇILIŞI VALİMİZ VE MİLLETVEKİLİMİZİN KATILIMLARI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ 17/03/2014

TOPLU AÇILIŞI YAPILAN TESİSLERİMİZ

1. ÇANKIRI – YAPRAKLI YOLU (30 KM)

2. FUTBOL SAHASI

3. 1000 TONLUK SU DEPOSU

4. GÖLET YÜKSELTİLMESİ

5. KAPALI SİSTEM SULAMA KANALI (%75 i Bitirildi Çalışma Devam Ediyor)

6. 2 ADET KANALİZASYON DOĞAL ARITMA TESİSİ

7. BÜYÜK YAYLAMIZ KANALİZASYON ALTYAPISI

8. 8 ADET KOMPLE ÇOCUK OYUN PARKLARI (Spor Aletleri – Kamelya dahil)

9. 5 KM LİK AKYAZI MAHALLESİNE İÇMESUYU HATTI DÖŞENMESİ İŞİ

Tesislerimizin açılışına sayın Valimiz Vahdettin ÖZCAN , Milletvekilimiz İdris Şahin ,Yapraklı Kaymakamı Faysal Yılmaz, Korgun Kaymakamı Erkan Savar, İl Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız, Karayolları 15. Bölge Müdürü Sami Uyar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Öcal Özdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, Orman İşletme Müdürü Sami Yılmaz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapraklı Kaymakamı Faysal Yılmaz yaptığı açılış konuşmasında “Yapraklı Futbol Sahamız FIFA standartlarına uygun bir sahadır. Yapımına 2012 yılında başlanmıştır. Yapımı tamamlanan bu stat ile ne kadar gurur duysak azdır. Stadımızın yapımında emeği geçen başta Sayın Valimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.
Vali Özcan “Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Stadımız Yapraklı Gençliğine hayırlı olsun.” diyerek açılış kurdelesini kesti.

Futbol Sahamızın açılışı yapıldıktan sonra yukarıda yazılı tesislerin toplu açılış töreni yapılmak üzere Belediyemiz düğün salonuna geçilip burada toplu açılışlar gerçekleştirildi.

17 Mart 2014 Pazartesi günü Yapraklı İlçesine Yapılan Yatırımlarla ilgili sunum yapıldı.

Devletimizin ve Valiliğimizin de katkılarıyla yapılan yatırımların sunulduğu programa Vali Vahdettin Özcan, Milletvekili Av. İdris Şahin, Yapraklı Kaymakamı Faysal Yılmaz, Korgun Kaymakamı Erkan Savar, Kurşunlu Kaymakamı Vedat Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız, Karayolları 15. Bölge Müdürü Sami Uyar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Öcal Özdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, Orman İşletme Müdürü Sami Yılmaz ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar yaptığı sunumda Çankırı-Yapraklı yolu (30 km), Yapraklı Stadı, 1000 tonluk su deposu, Gölet Yükseltilmesi, Kapalı Sistem Sulama Kanalı, Kanalizasyon Altyapısı, Çocuk Parkı, İçme Suyu Hattı Döşenmesi gibi yatırımlar hakkında bilgi verdi.
Milletvekili Av. İdris Şahin yaptığı konuşmasında “Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bu yapılan yatırımlar ve çalışmalar bir ekip işidir. Biz bir ekip olarak bu işi başardık. Yapraklı’ya yapılan tüm bu yatırımlar hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
Vali Özcan da “Yapraklı halkına yapılan tüm yeniliklerin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yapraklı İlçemize yapılan yatırımlar artarak devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Sunum sonrasında ilçeye yapılan yatırımlarda sağladıkları katkılardan dolayı Vali Vahdettin Özcan ve Milletvekili Av. İdris Şahin’e plaket takdim edildi.

İlçemize Hayırlı olsun der bu işte emeği geçen tüm yetkililere ayrı ayrı teşekkür ederiz.Hasan Basri AVŞAR Belediye Başkanı..

Açılış töreni ile ilgili fotoğraflar https://www.facebook.com/YaprakliBelediyeBaskanligi?ref=tn_tnmn adresinde yayınlanmıştır. Tıklayınız.