ÇANKIRI VALİMİZ VAHDETTİN ÖZCAN , YAPRAKLI BELEDİYE SPORA BAL LİGİNDE DESTEK SÖZÜ VERDİ 17/03/2014

Yapraklı da yapımı tamamlanarak hizmete giren Futbol sahasının açılışını yapmak üzere ilçeye gelen Sayın Valimiz Vahdettin Özcan, Beraberinde Milletvekilimiz İdris Şahin ile bir çok bürokrat ve siyasilerinde katıldığı futbol sahası açılışında Eski Yapraklı Belediye Spor kalecilerinden olan Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar’a penaltı atışı yaptılar. Vali Vahdettin Özcan, yaptığı penaltı atışlarından birini gole çevirirken, Milletvekili İdris Şahin’in yaptığı penaltı vuruşlarında oldukça başarılı olması dikkat çekti.

Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar ” Futbol sahasının yapılması ile bu sene Yapraklı Belediye Sporun yenilgisiz şampiyon olarak BAL Ligine gitme hakkını elde ettiğini bu nedenle sayın valimizden, milletvekilimizden BAL Ligine katılmak için desteklerini esirgememelerini ve bu yolda yardımlarını istediklerini söyledi”

Saha açılışının ardından Yapraklı Belediyesi düğün salonuna geçilerek program burada devam etti. Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar 5 yıllık dönemi içinde yaptığı icraatları hakkında bir birifing vererek Yapraklı’ya yapılan yatırımları tanıttı.

Burada bir konuşma yapan Sayın Valimiz ” Hasan Basri Avşar’a teşekkür etti. Açılışı yapılan futbol sahasının ve diğer yatırımların Yapraklı halkına hayırlı uğurulu olmasını dileyen Vali Özcan, Yenilgisiz şampiyon olarak BAL Ligine gitme hakkını elde eden Yapraklı Belediye Spora elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

Ekim 2017
« Eyl