Çankırı Valimiz ve Belediye Başkanımız Hasan Basri Avşar , Bir Grup Heyetle 19.12.2011 Tarihinde İstanbul Valisini Ziyarette Bulundular

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve beraberindeki heyet, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu makamında ziyaret etti.

18 Aralık 2011 Pazar günü başlayan Çankırı Geleceğini Planlıyor Sempozyumu’nun ikinci günü münasebetiyle Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ve beraberindeki heyet, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu makamında ziyaret etti.

Çankırı ekonomisinin, eğitim ve öğretim durumunun, tarihi, turistik ve kültürel zenginlikleri ile yatırım teşvik uygulamaları ve İstanbul’da yaşayan Çankırılıların nüfus, ekonomi, kültürel ve sosyal potansiyelinin ele alındığı sempozyumun ikinci gününde gerçekleşen ziyaret, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’ın, Tarihi Bab-î Âli binasının büyük salonunda Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından basına kapalı olarak gerçekleşti.

Görüşmenin ardından Çankırı Valisi Özcan, el oyması bir sandığı Vali Mutlu’ya hediye etti.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ise; el oyması küçük bir sandık, kaya tuzu ve Çankırı’nın tarihini anlatan ‘Çankırı’ adlı kitabı, Vali Mutlu’ya hediye etti.

Özcan ve Dinç’in hediyeleri karşısında İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da, Osmanlı motifleri ile süslenmiş vazoyu Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’a, İstanbul’un simgesi Lale motifli tabağı ise Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’e hediye etti.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

SAYIN VALİMİZİN ORGANİZE ETTİĞİ İSTANBUL’DAKİ ÇANKIRILILAR TOPLANTISI VE İSTANBUL VALİSİ , İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VE İSTANBUL İL ÖZEL İDARE SEKRETERİ ZİYARETLERİNİ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE ORGANİZE ETTİĞİ İÇİN VALİMİZ VAHDETTİN ÖZCAN BEYE ÇOK TEŞEKKÜR EDER ÇALIŞMALARINDA ÜSTÜN BAŞARILAR DİLER SAYGILAR SUNARIZ.YAPRAKLI BELEDİYE BAŞKANI.

Ekim 2017
« Eyl