Çankırı Valisi , Çankırı Belediye Başkanı ve İlçemiz Belediye Başkanı , İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a 19.12.2011 Tarihinde Ziyarette Bulundular

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitçioğlu ve beraberindeki heyet İstanbul’da düzenlenen “Çankırı’nın Geleceği İle İlgili Sempozyum”un Ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ziyaret etti.

Görüşmelerin ardından basın mensuplarına bilgi veren Başkan Kadir Topbaş, Çankırı Valisi ve Çankırı Belediye Başkanı’nın ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ettiğini söyledi. Eşi Özleyiş Topbaş’ın da baba tarafından Çankırılı olduğunu belirten Başkan Topbaş, gelen heyetin beraberinde getirdiği yöresel yiyecek, giyecek ve eşyaların eşinin Çankırı’da kalan çeyizinin parçaları olduğunu söyleyerek espri yaptı. Heyettin beraberinde getirdiği işlemeli sandığı açmak isteyen Başkan Topbaş’a Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, “Sandığı açmayınız. İçinde sayın eşinizin bilezikleri var” diyerek espri yaptı.

Başkan Topbaş gelen heyeti İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ni gezdirerek bilgi verdi ve “Bu meclis TBMM’den sonra Türkiye’nin en büyük meclisidir” dedi.
“Çankırı Geleceğini Planlıyor” başlıklı sempozyumun ikinci günü Vali Vahdettin Özcan başkanlığındaki heyetin İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu ziyaretinden sonra gerçekleştirilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ziyareti önemli gelişmelere sahne oldu.
Sabah saat 11.00’de gerçekleştirilen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ziyaretine başta Vali Vahdettin Özcan olmak üzere, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Vakıf Başkanı Eşref Harmandar, ÇANDEF Başkanı Ömer Lütfi Özenç ile birlikte Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz, TZOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Çankırı Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli, Ankara Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can, Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapcı ve Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar da katıldı.
İlçemiz için Büyükşehir Belediye Başkanından 1 adet araç sözü alınmıştır.