İLÇEMİZDE GENİŞLETİLMİŞ İLÇE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILMIŞTIR.26.04.2013

Sayın Valimiz Vahdettin ÖZCAN , Milletvekillerimiz İdris ŞAHİN , Hüseyin FİLİZ ve Çankırı’da bulunan tüm İl Müdürlerinin katılımı ile İlçemizde bulunan başta Kaymakam olmak üzere , Belediye Başkanımız ve tüm İlçe Müdürlerimiz İlçemizde yapılan ve yapılacak işler hakkında geniş bilgiler sunmuşlardır.Toplantımız tüm köy muhtarlarımız ve hemşehrilerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiş olup muhtarlarımız ve katılımcılara ayrı ayrı ihtiyaçları ve sorunları için söz verilmiş , tüm katılımcıların sorunları dinlenmiş ve gerekli notlar alınarak Sayın Valimiz sorunlar için İl Müdürlerine talimat vermişlerdir.Toplantımız başarı ile tamamlanmış olup tüm katılımcılara başta sayın Valimiz ve Milletvekillerimiz olmak üzere ayrı ayrı teşekkür eder saygı ve sevgiler sunarım. Belediye Başkanı Hasan Basri AVŞAR..

Toplantı ile ilgili fotoğraflar https://www.facebook.com/YaprakliBelediyeBaskanligi?ref=tn_tnmn  adresinde yayınlanmıştır. Tıklayınız.

Kasım 2017
« Eki