İLÇEMİZi İLİMİZE BAĞLAYAN KARAYOLU YAPIM ÇALIŞMALARI VE YOL KENARLARI AĞAÇ DİKİMLERİ İLE TAMAMLANDI 10/09/2013

İlçemizi İlimize bağlayan uzun yıllardır yapım çalışmaları devam eden ancak Buluca Köyündeki yol , kamulaştırma sorunlarından ve eksik kalan diğer sorunlardan dolayı tamamlanamayan yol çalışmaları Buluca Köyündeki sorunlar bitirilerek tretuvar , istinat duvarı , drenajlar tamamlanmış son olarakta yol çizgileri yenilenerek yolumuz tamamen bitirilip hizmete açılmıştır.İlçemize hayırlı olsun..
Ayrıca bu karayolumuzun ikinci kademe asfalt yapımı işi de ihale edilmiş olup hava şartları bu sene müsait olursa yapılacak , müsait olmazsa önümüzdeki yıl içinde ikinci kademe asfalt da yapılıp bitirilecektir..

Ayrıca adı geçen bu yolumuz kıyılarına geliş gidiş istikametinde yaklaşık 30.000 adet çeşitli ağaç dikimi yapılmış olup dört yıldır ağaç dikimi çalışması devam etmekte , kuruyanların yerine değiştirilmesi , sulama ve bakımı yapılmakta olup dikilen ağaçlar boy atmaya başlamış olup dikilen bu ağaçların tutma oranı %95 civarındadır.

Bu işte emeği geçen tüm siyasi yetkililerimize , İlçemiz büyüklerine , Karayolu teşkilatına ve bu işte emeği geçen tüm yetkililere ayrı ayrı teşekkür ederiz.Belediye Başkanı Hasan Basri AVŞAR..

Yol Çalışmaları ve Ağaçlarla ilgili fotoğraflar https://www.facebook.com/YaprakliBelediyeBaskanligi?ref=hl adresinde yayınlanmıştır.Tıklayınız.

Ekim 2017
« Eyl