Nirvana Doğa Sporları Kulübü Üyeleri Yapraklı Büyük Yaylada Kamp Kurup Doğa Yürüyüşlerini Gerçekleştirdiler

Nirvana Ekibi Üyeleri Yapraklı İlçesinde Kamp Kurup Doğa Yürüyüşlerini gerçekleştirdiler.

Nirvana Doğa Sporları Kulübü üyeleri 30 Temmuz 2011 Cumartesi günü Yapraklı ilçesinde kamp kurarak doğa yürüyüşünü gerçekleştirdiler.

Ankara’da bulunan Nirvana Doğa Sporları Kulübü üyeleri Yapraklı ilçesinde doğa yürüyüşü yapmak için İç Anadolu’nun şirin vilayetlerinden Çankırı’nın, yayla turizminin eşsiz harikalarını barındıran Yapraklı ilçesine gelerek iyi bir hafta sonu geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.
 Nirvana doğa sporları Ankara’dan yola çıkarak 30.07.2011 tarihinde Çankırı Yapraklı Büyük yaylada kamp kurup ve 31.07.2011 tarihinde de 18 km lik
doğa yürüyüşü yaptılar.
 30 Temmuz 2011 sabah saatlerinde Ankara’dan hareket eden kulüp üyeleri, öğle sonu Yapraklıya gelerek, Yapraklı Büyük Yayla Yürüyüşü’nü gerçekleştirerek doğa güzelliklerini de görme imkanına sahip oldular.
 www.haberci18.com kameralarına görüşlerini açıklayan üyeler “Yapraklı Yaylası doğaseverlerin, yürüyüşçü ve kampçıların sıklıkla tercih ettiği bir yer olmalıdır diyerek sözlerine başlayan Nirvana doğa sporları kulübü üyeleri, göl ve etrafındaki ormanlık alanlar inanılmaz güzel bir manzara sunmaktadır.
 Havanın ısınmaya başladığı bu günlerde de rengârenk çiçekler ile bezeli bir alanda bulunmanın mutluluğunu, heyecanını, çam ormanı, geniş düzlükler, yaylalar ve orman içi yollarında yürümenin zevki Yapraklı ilçesinde bir başka diyen üyeler “İnsanın doğayı görüp kendisi ile baş başa kalkası başka bir duygu demekten kendilerini alamadılar.
 Günlük yürüyüş yapan ve sağlık sorunu olmayan üyeler Çankırı ili Yapraklı ilçesindeki programlarını gerçekleştirerek kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı Yapraklı İlçe Kaymakamımız Elif Canan Ersöz ve Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar’a teşekkürlerini sundular.
 Yapraklı Yaylasını severek, istedikleri gibi dinlenen ve eğlenen katılımcılar güzel bir hafta sonu tatili geçirmenin sevinci ile mutlu ve huzurlu bir şekilde kamp kurdukları Yapraklı Yaylasından ayrıldılar.