Nirvana Ekibi Üyeleri Yapraklı İlçesinde Kamp Kurup Doğa Yürüyüşü Yapacaklar

Nirvana Doğa Sporları Kulübü üyeleri Yapraklı ilçesinde kamp kurarak doğa yürüyüşünü gerçekleştirecekler.

NİRVANA EKİBİ, ÇANKIRI İLİ YAPRAKLI İLÇESİNE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ İÇİN GELECEK

Ankara’da bulunan Nirvana Doğa Sporları Kulübü üyeleri Yapraklı ilçesine doğa yürüyüşü yapmak için gelecekler.

Nirvana doğa sporları Ankara’dan yola çıkarak 30.07.2011 tarihinde Çankırı Yapraklı Büyük yaylada kamp kuracaklar ve 31.07.2011 tarihinde de 18 km lik  doğa yürüyüşü gerçekleştirecekler.

30 Temmuz 2011 sabah saatlerinde Ankara’dan hareket edecek olan kulüp üyeleri, öğle sonu Yapraklıya gelerek, Yapraklı Büyük Yayla Yürüyüşü’nü gerçekleştirerek doğa güzelliklerinide görme imkanına sahip olacaklar.

Yapraklı Yaylası doğa severlerin, yürüyüşçü ve kampçıların sıklıkla tercih ettiği bir yerdir. Göl ve etrafındaki ormanlık alanlar inanılmaz güzel bir manzara sunmaktadır. Yağmurların azalmaya başladığı, havanın ısınmaya başladığı bu günlerde de rengarenk çiçekler ile bezeli bir alandır.Çam ormanı, geniş düzlükler, yaylalar ve orman içi yolları içermektedir.

Günlük yürüyüş yapan ve sağlık sorunu olmayan herkes bu programa katılabilir.

Katılımcıların Yapraklı Kaymakamımız Elif Canan Ersöz ve Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar ile de görüşerek bilgi alışverişlerinde bulunacakları beklenmekte olup ikili görüşmelerin gerçekleşeceğide verilen bilgiler arasındadır.