Vali Özcan Yukarıöz İlköğretim Okulunu Ziyaret Etti

Vali Özcan, Yukarıöz’ de yeni tamamlanan ve yaklaşık bir ay önce eğitim-öğretime başlayan Yukarıöz İlköğretim Okulu’nda incelemelerde bulundu ve bazı sınıfların derslerine katıldı

Vali Özcan, Yukarıöz İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Vali Özcan’ı Yapraklı Kaymakamı Mesut Tabakçıoğlu, Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek,Yukarıöz Belediye Başkan Vekili Lütfü Çağlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Yukarıöz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üyeleri ve Yukarıözlü vatandaşlar karşıladı.

Vali Özcan, Yukarıöz’de yeni tamamlanan ve yaklaşık bir ay önce eğitim-öğretime başlayan Yukarıöz İlköğretim Okulu’nda incelemelerde bulundu ve bazı sınıfların derslerine katıldı.

12 derslikli okulun tüm bölümlerini gezen Vali Özcan, bazı sınıfların derslerine katılarak öğrencilere sorular sordu ve sohbet etti. Öğrencilerden çoğu, babalarının Fransa’da çalıştığını ve çoğunluğunun inşaat sektörüyle uğraştığını belirttiler.

Bilgisayar laboratuarlarının olmadığını belirten öğrenciler Vali Özcan’dan bilgisayar istediler. Vali Özcan, ‘’İlçe Milli Eğitim Müdürüne, 15 Ocak’a kadar bilgisayar labaratuarlarının hazırlanması talimatını verdi.

Yukarıöz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Arif Görgülü, kampanya başlatacaklarını, kampanya ile okulun bilgisayar laboratuarını ve eski okulun yerine halı saha yapmak için destek olacaklarını belirtti. Dernek tarafından Fransa’da ki hemşehrilerinin desteği ile beldeye cenaze aracı temin ettiklerini belirtilmesi üzerine, Vali Özcan, Dernek Başkanı ve Üyelerini tebrik ederek, teşekkür etti.

Okulda projeksiyon cihazının eksik olduğunun bildirilmesi üzerine Vali Özcan, projeksiyon cihazını okula kendisinin alacağını belirtti. Başka eksiklikler varsa tamamlanması konusunda her türlü desteği vereceğini ifade etti.

Yukarıöz Belediyesini de ziyaret eden Vali Özcan, Yukarıöz Belediye Başkan Vekili Lütfü Çağlar ve Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar ile beldenin ihtiyaçları ve sorunları ile ilgili sohbet etti. Kavak köyünden Yapraklı’ya geçmek için Yukarıöz-Kavak Köyü 5 km lik yolu ile Karacaözü-Yapraklı yolunun 4 km lik kısmının yapılmasını rica eden Başkanlara, Vali Özcan, bu konu ile ilgileneceğini söyledi.

Okul Bahçesinde kendisini karşılamaya gelen Yukarıözlü vatandaşlarla sohbet eden Vali Özcan, orada bulunan hanımlara eşarp hediye etti.

Kasım 2017
« Eki