YAPRAKLI BELEDİYE SPOR= 1 ÇANKIRI BELEDİYE SPOR= 1 22/02/2014

Çankırı Amatör Küme Ligi Play Of ‘un ilk maçında karşı karşıya gelen Yapraklı Belediye Spor ile Çankırı Belediye Spor oynadıkları oyunla göz doldururken 1-1 berabere kalarak Play –Of yolunda şampiyonluğun en büyük adayları olduklarını gösterdiler.

Müsabakanın İlk yarısında Yapraklı Belediye Sporlu oyuncular yakaladıkları fırsatları golle sonuçlandıramadı. Çankırı Belediye Gençlik Spor ilk yarının son dakikalarına girerken kazandığı serbest vuruş ile Yapraklı Belediye Spor ceza sahasına yapılan ortada Çankırı Belediye Sporlu Muhammed’in ensesine çarpan top ağlarla buluştu ve ilk yarı sonucu 1-0 Çnk. Bld. Genç. Sporun üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Yapraklı Belediye Spor oldu. Yakaladığı bir çok fırsatı yine değerlendiremediler. Çankırı Belediye Sporun bir şutunu kale çizgisinden Ferhat çıkardı. Müsabakanın sonlarına doğru ataklarını yoğunlaştıran Yapraklı Belediye Spor aradığı golü bulmak ta oldukça zorlanıyordu. Artık tamamen skoru korumak için oynayan Çnk. Bld. Gnç. Spor uzatma dakikalarında Yapraklı Bld. Spordan Yusuf’un 94. Dakikadaki şutuna engel olamadı ve durum 1-1 oldu. Ardından son bir atak yapan Çankırı Belediye Spor bulduğu fırsatı değerlendiremedi. Müsabaka 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Müsabakalar oldukça yoğun ilgi vardı özellikle Kurşunlu Spor taraftarlarını tebrik etmek lazım her yönüyle takımlarını desteklemelerifutbol adına mükemmeldi.

Yapraklı Belediye Sporu desteklemeye gelen İlçe Kaymakamı Faysal Yılmaz ve siyasi parti adaylarının yanı sıra iş adamları ve taraftalar takımlarını yalnız bırakmadılar. Yapraklı Belediye Spor sponsorlarından ÖZ KARAMANLAR İNŞAAT EMLAK sahibi Yakup Karaman devre arası soyunma odasına gelerek Şampiyonluk halinde BAL Ligine gidilmesi için her türlü destek sözü verdi.

PLAY –OF 1. HAFTA MAÇ SONUÇLARI:

YAPRAKLI BLD. SPOR 1-1 ÇANKIRI BLD.GNÇ.SPOR

ILGAZ SPOR 2-1 KURŞUNLU BLD. SPOR

HAFTANIN MAÇLARI:

02.03.2014 PAZAR 12.00 YAPRAKLI BLD. SPOR – KURŞUNLU BLD. SPOR, ÇANKIRI SPOR TOTO STADI

02.03.2014 PAZAR 14.00 ÇANKIRI BLD. GNÇ.SPOR-ILGAZ SPOR, ÇANKIRI SPOR TOTO STADI

PUAN DURUMU:

O G B M P