YAPRAKLI BELEDİYE SPOR = 4 ŞABANÖZÜ BELEDİYE SPOR = 2

Yapraklı Belediye Spor Şabanözü Belediye Sporu Yapraklı Arena da Ağırladı.
Yapraklı Belediye Spor Playoflara Emin Adımlarla İlerliyor.

Çankırı Amatör Ligi ikinci yarısının ilk maçında evinde Şabanözü Belediye Sporu konuk eden Yapraklı Belediye Spor 4-2 kazandığı maç ile playof yolunda bir engeli daha aşmış oldu.

Maçın Özeti: Yapraklı ‘da bahardan kalma güneşli bir gün vardı hava ve saha şartlarının çok güzel olması maçada yansıdı her iki takımında kazanma arzusuyla başladığı müsabakada karşılıklı ataklar vardı. Yapılan ataklarda Yapraklı Belediye Spor daha etkili oldu. Şabanözü Belediye sporun atağında müsabakanın 28. dakikasında ceza sahasının kaleye göre sağ çizgisine yaklaşırken yapılan faulde hakem en direk serbest vuruş verdi. Topun başına Şabanözü Belediye sporda 30 numaralı oyuncu geçti. Barajın üzerine vurduğu top barajın bozulmasıyla ağlarla buluştu. Durum 1-0 oldu. Maçın 38. Dakikasında Yapraklı Belediye Sporda sahneye Gökhan çıktı yaklaşık 25 metreden yaptığı vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve ilk yarı 1-1 sonuçlandı.

Maça ikinci yarı hızlı başlayan taraf Yapraklı Belediye oldu. İbrahim müsabakanın 58. Dakikasında ikinci golü atarak durumu 2-1 yaptı. Ardından 63. Dakikada bir kontra atak yakalayan Şabanözü Belediye sporda Mürsel kalecinin yanından plase bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Skor yeniden beraberliğe 2-2 ‘ye geldi. Ancak Yapraklı Belediye Spor ataklarını sıklaştırdı. 74. Dakikada İbrahim kendisinin ikinci tamının üçüncü golünü atarak durumu 3-2 yaptı. Golün hemen akabinde bir penaltı kazanan Şabanözü Belediye spor skoru eşitleme fırsatını bir kez daha yakalamıştı ancak Şenol’un vuruşunda top auta çıkınca maçın kırılma anı oldu. Maçın 83. Dakikasında bu kez sahneye Yapraklı Belediye Spor kaptanı Fatih Öztürk çıktı ve maçın sonucunu belirleyen golü atarak skoru 4-2 yaptı. Şabanözü belediye sporda farkı önleyen kaleci Samet oldu. Birbirinden güzel şutları aynı güzellikte kurtaran Samet Yapraklılı seyircilerden de alkış almayı başardı. Seyir zevki oldukça yüksek bir maç oldu.

Yapraklı Belediye Spor “Öncelikle maçlarımıza gelerek bize destek veren genciyle ve ihtiyarlarıyla taraftarımıza, Belediye Başkanımıza, İlçemizin güzide siyasetçilerine, sponsor firmalar ÖZKARAMANLAR İNŞ.Yakup KARAMAN, TANLAS Adnan ve Fevzi TAN, ERDAL REKLAM Erdal Keskin, BULUTSAN A.Ş. İsmail Bulut ve ÖZTÜRK KIRAATHANESİ Fatih Öztürk (Takım Kaptanı)’ çok teşekkür ederiz.
Yapraklı Belediye Spor :Antrenör:Hüseyin Durmaz, Yrd. Antr.:Cengiz Demirel

Oyuncular: 25 Dursun Akyel(**), 2 Ferhat Nizam(***), 3 Murat Kabasakal(***), 4 Ferhat Okçu(***), 5 Emre Kökay(***),6 Ömer Güngör , 7 Fatih Öztürk(***),8 Serhat Kahveci(***) , 9 İbrahim Öz(****), 10 Cumhur Türker Temellioğlu(***), 11 Gökhan Yıldırım(****)

Yedek Oyuncular:12 Şakir Kiremit, 13 Dursun Çetin, 14 Mustafa Saraç, 15 M. Sadık Karakuş Dk.88, 16 Y. Emre Saraç, 17 Ömer Güngör Dk.85, 19 Dursun Özdemir Dk.83

Goller:İbrahim Öz (58,74)Gökhan Yıldırım(Dk.38)Fatih Öztürk(Dk.83)

Haftanın Yıldız Oyuncusu:(İbrahim Öz)

Bu haftasonu
11 Ocak 2013 Cumartesi saat 13:00 de Yapraklı İlçe Stadında Yapraklı Belediye Spor ile Ilgaz Spor Maçı Yapılacaktır.

Yapraklı Belediye Spor – Şabanözü Maçı ile ilgili fotoğraflar https://www.facebook.com/YaprakliBelediyeBaskanligi?ref=hl adresinde yayınlanmıştır. Tıklayınız.

YAPRAKLI BELEDİYE SPOR = 4 ŞABANÖZÜ BELEDİYE SPOR = 2 için 1 cevap

Kasım 2017