YAPRAKLI BELEDİYE SPOR BAL LİGİ YOLUNDA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYOR

YAPRAKLI BELEDİYE SPOR PLAY OFF MAÇLARINA BU HAFTA SONU ÇANKIRI BELEDİYE SPOR MAÇI İLE BAŞLIYOR.19/02/2014

Çankırı Amatör Küme Ligi A Grubunda oynadığı müsabakalar sonucu yenilgisiz olarak Play – Of oynamaya hak kazanan Yapraklı Belediye Spor BAL Ligine gidebilmek için mücadele verecek.

Yapraklı Belediye Spor Antrenörü Hüseyin Durmaz “ 2013-2014 Çankırı Amatör Küme Liginde A grubunda birbirinden zorlu maçlar yaptık. Allah’a şükür her hangi bir sakatlık ve olumsuzluk olmadan centilmenliğin ön plana çıktığı müsabakalarımız oldu. Öncelikle futbolcularımı tüm maçlarda göstermiş oldukları performanslarından ve özellikle centilmenlik adına gösterdikleri gayretlerinden dolayı kutluyorum. Aynı özveriyi Play – Of maçlarında da göstereceklerine inanıyor ve bekliyorum. Grubumuzdan yenilgisiz olarak çıkmamamızın en büyük sebebi iyi oyunumuz ve gösterilen özveridendir.

Antrenör Durmaz; Takımımıza forma ve malzeme yardımı yaparak destekte bulunan sponsorlarımız Kulüp Başkanımız CEYLAN TİCARET Sabri Ceylan’a, ÖZ KARAMANLAR İNŞAAT Yakup Karaman’a, BULUTSAN BETON İsmail Bulut’a, ÇANKIRI BETON Aziz Mazlum’a, ERDAL REKLAM Erdal Keskin’e, TANLAS OTO LASTİK Fevzi Tan’a, KOÇ YAPI Mesut Koç’a, GÖKMENLER SPOR MAĞAZASI Sebahattin Gökmen’e, YUKARIÖZ DERNEK BAŞKANI Arif Görgülü ve Yapraklı Belediye Başkan ve Çalışanları ile tüm Yapraklılılara yürekten teşekkür ederek, Play –Of maçlarımıza mutlaka gelerek bizlere destek vermeleri için davet ediyorum” dedi.

YAPRAKLI SPOR’UN FİNAL MAÇLARI:

22.02.2014 Cumartesi12:00 Çankırı Spor Toto Stadı Yapraklı Bld. Spor-Çank.Bld.Genç.Spor

02.03.2014 Pazar 12:00 Çankırı Spor Toto Stadı Yapraklı Bld. Spor -Kurşunulu Bld. Spor

08.03.2014 Cumartesi 12:00 Çankırı Spor Toto Stadı Yapraklı Bld.Spor-Ilgaz Spor

Yapraklılıyım diyen tüm hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz.

Yapraklı Belediye Spor ile ilgili fotoğraflar https://www.facebook.com/YaprakliBelediyeBaskanligi adresinde yayınlanmıştır. Tıklayınız.

Ekim 2017
« Eyl