YAPRAKLI BELEDİYE SPOR BAL LİGİNE GİTMEK İÇİN SON ADIMA HAZIR 03/03/2014

YAPRAKLI BELEDİYE SPOR 2 – KURŞUNLU BELEDİYE SPOR 1

Yapraklı Belediye spor Cumartesi günü Çankırı Spor Toto Stadında karşılaştığı Kurşunlu Belediye Spor maçını 2-1 kazanmasını bildi. Artık 09.03. 2014 Pazar günü Çankırı Atatürk Stadında Ilgaz spor ile oynayacağı şampiyonluk maçı için hazırlıklara başladı.

Yapraklı Belediye Spor Antrenörü Hüseyin Durmaz ; “Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık tüm konsantrasyonumuzu Ilgaz spor ile oynayacağımız şampiyonluk maçına çevirdik.

Biz playof maçlarına çıkarken hedefimizin Bal Ligi (Bölgesel Amatör Lig) olduğunu belirterek çıktık yola. Bu Yolda bize en büyük güvenceyi veren takımımızın en büyük destekçisi Yapraklı Yenice Köylü İş Adamı ÖZ KARAMANLAR İnşaat Emlak Firması sahibi Yakup KARAMAN ilk maçımızda devre arası soyunma odasına gelerek tüm takımın huzurunda arkadaşlar siz şampiyon olun BAL Ligine gitmek için ne gerekiyorsa ben hazırım diyerek bizim şampiyonluk yolunda hedefimize doğru ilerlememize en büyük desteği verdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Takım olarak BAL Ligine hazırız geçtiğimiz senelerde olduğu gibi her hangi bir aksilik olmazsa Allah’ın izniyle bu yolda elimizden gelenin en iyisini yaparak Çankırı’yı, Yapraklı’yı en iyi şekilde BAL Liginde temsil etmek istiyoruz” dedi.

Kulüp Başkanı Sabri CEYLAN ” Yapraklı Belediye Spor olarak bizler elimizden geldiği kadar en iyi şekilde ilçemizi oynadığımız maçlarda, gittiğimiz yerlerde temsil ediyoruz. Bundan böyle Allah’ın izniyle BAL Liginde (Bölgesel Amatör Lig) ‘de en yi şekilde hem İlimizi hem de ilçemizi temsil etmek istiyoruz. Buraya kadar verdiğimiz mücadelelerde de bunu gösterdik. Bizlere destek olan tüm hemşerilerimize yürekten teşekkür ederim. 09.03.2014 Pazar günü saat 12:00 ‘da Çankırı Atatürk Stadında oynayacağımız Ilgaz spor maçına ben Yapraklılıyım diyen herkesi davet ediyoruz” dedi.

Haberle ilgili fotoğraflar https://www.facebook.com/YaprakliBelediyeBaskanligi adresinde yayınlanmıştır. Tıklayınız.

Kasım 2017
« Eki