YAPRAKLI BELEDİYE SPOR PLAYOFLARA LİDER OLARAK ÇIKIYOR 13/01/2014

Yapraklı Belediye Spor, Ilgaz Sporu 3-1 Yenerek Grup Liderliğini Garantiledi.

Çankırı Amatör Ligi ikinci yarısının ikinci haftasında evinde Ilgaz Sporu konuk eden Yapraklı Belediye Spor 3-1 kazandığı maç ile playoflara grubundan lider olarak çıkmayı garantiledi.

Maçın Özeti: Yapraklı ‘da her iki takımında kazanma arzusuyla başladığı müsabakada karşılıklı ataklar vardı. Yapılan ataklarda ılgaz spor ceza sahasına giren İbrahim’in düşürülmesi sonucu maçın orta hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Yapraklı Belediye Spor da yeni transferlerden Mehmet geçti. Mehmet’in penaltı vuruşunu Ilgaz spor kalecisi Fuat başarılı bir şekilde kurtardı. Yapraklı belediye spor atak üzerine atak geliştirmesine rağmen aradığı golü bir türlü bulamadı. Ilgaz Sporun yaptığı bir atakta havalanan top kale direği üstüne doğru düşerken kaleci Dursun’un müdahalesi yeterli olmayınca ağlara giderek Ilgaz spor 1-0 öne geçti ilk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf Yapraklı Belediye spor oldu. Ancak yapılan ataklar bir türlü sonuç alınamıyordu. Artık maçta son dakikalara doğru girilirken İbrahim yine çıktı sahneye ve beklenen golünü Ilgaz spor ağlarına yolladı. Durum 1-1 oldu. Golün akabinde gelişen bir atakta arka direkte Fatih Öztürk buluştu topla ve düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Durum 2-1 oldu. Maç bu skorla bitecek derken bu sefer sahneye Yapraklı Belediye Sporun yeni transferi Mehmet çıktı sahneye ve takımının 3. Golünü atarak durumu 3-1 yapan golü kaydetti. Maç bu skorla sonuçlanırken Ilgaz spor grup ikinciliği yolunda büyük yara aldı. Yapraklı Belediye Spor ise Grup liderliğini garantileyerek playoflara yükselen ilk takım oldu.

Yapraklı Belediye Spor :Antrenör:Hüseyin Durmaz, Yrd. Antr.:Cengiz Demirel

Oyuncular: 25 Dursun Akyel(**), 2 Ferhat Nizam(***), 3 Murat Kabasakal(***), 4 Ferhat Okçu(***), 5 Emre Kökay(***),6 Serhat Kahveci(***), 7 Mehmet Yörük(***),8 Fatih Öztürk(***) , 9 İbrahim Öz(***), 10 Cumhur Türker Temellioğlu(***), 11 Gökhan Yıldırım(***)

Yedek Oyuncular:12 Şakir Kiremit, 13 İhsan Kapucu, 14 Mustafa Saraç,(Dk.89) 15 M. Sadık Karakuş (Dk.89), 16 Muhammet Satılmış Dk.70 (**), 17Ömer Güngör, 18 Yunus Emre Saraç

Goller:İbrahim Öz (Dk.78) Fatih Öztürk(Dk.85),Mehmet Yörük(Dk.88)

Haftanın Yıldız Oyuncusu:(Fatih Öztürk)

HAFTASONU MAÇ PROGRAMI

Çankırı Spor Toto Futbol Sahasında 25/01/2014 Cumartesi Saat 13:00 de Karatekin Üniversitesi – Yapraklı Belediyespor Maçı ile devam edecektir. ( 18-19 Ocak 2014 Bay haftamız)

Yapraklı Belediye spor – Ilgaz Spor Maçı ile ilgili fotoğraflar https://www.facebook.com/YaprakliBelediyeBaskanligi adresinde yayınlanmıştır. Tıklayınız.