YAPRAKLI BELEDİYE SPORDAN TEŞEKKÜR 19/03/2013

Yapraklı Belediye Spor Yönetici ve Oyuncuları Forma Sponsorlarına Teşekkür etti.

2012 – 2013 Çankırı Amatör Liginde kısıtlı imkanlara rağmen en iyi şekilde mücadele veren ve halende Salon Futbolunda mücadelesine devam eden Yapraklı Belediye Spor yönetimi ve oyuncuları takım için en küçük bir katkısı dahi olan tüm hemşehrilerine teşekkür etti….

Yapraklı Belediye Başkanı H.Basri Avşar, Kulüp Başkanı Sabri Ceylan ve II. Başkan aynı zamanda takım antrenörü Hüseyin Durmaz bu sezon ve geçmiş sezonlarda takımlarına maddi manevi destek veren herkese çok teşekkür ederiz dediler.

Antrenör Hüseyin Durmaz ” Yaptığı açıklamada özellikle futbolcuarım adına biz bir takım olarak bu sezon şampiyon olmak için çaba sarf ettik ancak ligi ikinci olarak tamamladık. Şampiyon olamadığımız için özür dileriz”

DURMAZ,”Takımımız adına maddi manevi destekte bulunan ÖZKARAMANLAR İnş. ve Emlak sahibi hemşehrimiz Sayın Yakup Karaman beye, BULUTSAN Beton sahibi Sayın, İsmail Bulut beye, GİYİM DÜNYASI Sahibi Sayın Şaban Yelekçi beye ve yağmur çamur demeden maçlara gelip bize destek veren vefakar, cefakar taraftarımıza sonsuz kere teşekkür ederiz” dedi.

Haberin fotoğrafları https://www.facebook.com/YaprakliBelediyeBaskanligi adresindedir.

Ekim 2017
« Eyl