Yapraklı Kaymakamı Celalettin Taşkaya ile Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Sofrasında Buluştu

Yapraklı Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz’ün görevinden ayrılması ile Amasya Kaymakam Adayı Antalya Gündoğmuş Kaymakam Vekilliği görevini yürüten Celalettin Taşkaya Yapraklı Kaymakamlığına asil olarak atandı. Kaymakam Taşkaya Cuma günü itibariyle görevine başlayarak ilk gününde Yapraklılı Şehit ve Gazi Aileleriyle Yapraklı Büyük Gölet Tesislerinde iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kaymakam Taşkaya İftar Yemeğinde yaptığı konuşmasında “ İlçeniz Kaymakamlık görevime bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım. İlk günümde sizlerle buluşmaktan ve sizlerle bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek isterim. Sizler bizlere aziz şehitlerimizin emanetisiniz. Şunu unutmayın ki her hangi bir sıkıntınız, ihtiyacınız olduğunda bize gelin demiyorum, bir telefon etmeniz yeter biz size gelelim. Bugün buraya kadar gelerek bizleri onur e ettiniz. Hepinize çok teşekkür ederim. Her zaman, her an Devletin yanınızda olduğunu unutmayın” dedi.

İftar Programına Kaymakam Celalettin Taşkaya’nın yanı sıra Belediye Başkanı H.Basri Avşar, Yapraklı da ki görevine yeni başlayan Garnizon Komutanı Evren Öcalan ve komutanlar ile Şehit ve Gazi Aileleri katıldı.