Yapraklı Kaymakamlığı 10 Adet Simental Irkı İnek Dağıtımı Yaptı

Yapraklı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfınca 10 Adet Simantal Irkı İnek Dağıtımı Yapıldı

Yapraklı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca alınarak Yapraklı Köylerine dağıtılan 10 adet simental ırkı inekler Yüklü Beldesinde Yapılan dağıtım töreni ile sahiplerini buldu.

Kızılırmak Kaymakamı Yapraklı Kaymakam Vekili Doğan Dinç ilçemizin köylerinde hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere alınan simental ırkı ineklerin sahiplerine hayırlı uğurlu ve bol bereketli olmalarını diledi.

İneklerin dağıtımı kulak küpelerinde yazılı numaraların bulunduğu kağıtların inek sahiplerine kura ile çektirilmesi sonucu yapıldı. Kuralar törene katılan Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar tarafından çektirildi.
 Dağıtım Törenine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Lokman Doğan, İlçe Gıda ve Hayvancılık Tarım Müdürü Kamil Bilgi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel ‘de katıldılar.