Yapraklı Yaren Ekibi Bartın ve Amasralıları Coşturdu

Yapraklı Yaren Ekibi Gençlik Haftasında Bartın ve Amasra’da Gösteri Yaptı

Bartın Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün daveti üzerine 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında Gençlik Haftası etkinliklerine katılan Yapraklı Yaran Kültürünü Yaşatma Gençlik, Eğitim ve Kültür Derneği Yarenleri Bartın ve Amasra ‘da yaptıkları gösteriler ile büyük beğeni topladılar.

Yaran Baş ağası Ali Avşar “ Yapılan davet üzerine İlimizi ve ilçemizi en güzel şekilde temsil etmek için bu etkinliklere katıldıklarını ve bunun sonucunda da gerek Bartın ‘da, Gerekse Amasra’da gördükleri ilgiden dolayı oldukça memnun kaldıklarını belirterek yurt içinde ve yurt dışında gerektiği zaman Yaran Kültürünü tanıtmaya ve yaşatmaya devam edeceklerini söyledi.

Yapraklı Yaren Ekibi Bartın ve Amasralıları Coşturdu için 1 cevap

• GÜLHAN DUMAN - GENÇLİK MERKEZİ MDÜRÜ - BARTIN:

Değerli Başağamız Ali Avşar yönetimindeki Çankırı Yapraklı Yaren Ekibi nazik davetimi kırmadan Bartını İlimize teşrif ederek 19.Mayıs.2012 akşamı Bartın İlimizde 20.Mayıs.2012 de Amasra ilçemizde yaptıkları güzel gösterilerve oyunlarıyla çok büyük takdir topladılar.Her iki yerde de halkımızın büyük ilgisini toplayarak Çankırımızı en iyi şekilde temsil ettiler.Bir Çankırılı olarak takdire şayan Yapraklı Yaren Ekimize ve Değerli Yapraklı Belediye Başkanımız Hasan Basri AVŞAR Beye nazik davranışlarından ve yardımlarından dolayı saygı ve şükranlarımı arz ederim.Bartında sizi ağırlamaktan onur duydum.Başarılarınızın devamını diler, tekrar bekleriz.Canım hemşehrilerim.

Kasım 2017
« Eki