Yapraklı’da 23 Nisan Kutlamaları

Yapraklı’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 92. Yılı Halkın da Yoğun Katılımıyla Coşku İçinde Kutlandı.

20 Nisan Cuma günü çocukların makamlara oturması ile baslayan kutlamalar 23 Nisan günü Anıt alanında çelenk koyma töreninin ardından Yapraklı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu bahcesinde devam etti. Kutlamalara Kaymakam Vekili Vali Yardımcısı Şerefnur Oktay, Garnizon Komutanı İbrahim Çakıcı, Belediye Başkanı H.Basri Avşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel ve daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ile Yapraklı halkı katıldı.

Yapraklı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu bahçesinde yapılan kutlamalarda Yapraklı İlköğretim Okulu öğrencileri ve YİBO öğrencilerinin gösterileri coşkulu bir şekilde beğeni topladı. Yapraklı İlköğretim Okulu Öğretmeni Sayeste Yavuz ve öğrencilerinin hazırlamış oldugu Rock Müzik grubu “Grup Manço” seyirciler tarafindan büyük beğeni topladı. Öğrenciler arasında bayrak yarışı, top taşıma, balon patlatma, halat çekme gibi yarışmalar yapıldı.  Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Ekim 2017
« Eyl