Yapraklı’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Türk Tarihinin En Büyük Zaferlerinden Biri Olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Yapraklı’da Kutlandı

Yapraklı Anıt Alanında Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından Ulu Önderin huzuruna çelenk koyma töreni ile başlayan Zafer Bayramı kutlamaları programın sunuculuğunu da yapan Yapraklı İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Balta’nın okuduğu şiir ve Jandarma Karakol Komutanlığı askerlerinin günün anlam ve önemini belirten konuşması ile şiirlerle devam etti.

Törene katılan Yapraklı Kaymakamı Celalettin Taşkaya, Garnizon Komutanı Evren Öcalan, Belediye Başkanı H.Basri Avşar ve daire amirleri İlçe Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret ederek askerlerin zafer bayramını kutladılar.

Yapraklı’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı için 1 cevap

• Niyazi Kansu:

30 Ağustos Zafer Bayramının resimlerine bakıyorum devlet erkanından başkasını göremiyorum. Nerede bu Yapraklı halkı, o meydanı Yapraklılar hınca hınç doldurmalıydı. Türk milletinin en büyük zafer bayramına sahip çıkmalıydı. Ama nerede? Halkın büyük çoğunluğunun bayramın anlam ve önemini kavramakta bile uzak olduğunu sanıyorum. Yazık çok yazık, Yakın plan resimlerini koyunda uzaktan çekimleri kaldırın bari. Saygılarımla…

Kasım 2017
« Eki