YAPRAKLI’DA FUTBOL AŞKI BU OLSA GEREK 26/01/2014

Çankırı Amatör ligi maçlarının açık öğretim sınavları nedeniyle ertelenmesi sonucu haftayı dinlenerek geçirmek yerine yağmur yağış demediler yeni stadın tadını futbol oynayarak çıkardılar. Yapraklı Belediye Spor ile eski futbolcular karşı karşıya geldiler. Yoğun bir şekilde yağan yağmura rağmen pazar günü saat 13.00 ‘ da Yapraklı Arene’da karşı karşıya gelen Veteranlar ile Yapraklı Belediye Spor maçı gol düellosuna sahne oldu. Yapraklı Belediye Sporun 4-3 kazandığı maçta Veteranlar takımında Kalede Belediye Başkanı H.Basri Avşar vardı. Mahmut Kaya, Rıfat Kahveci, Hüseyin Durmaz, Sabri Ceylan, Fatih Çolakoğlu,Oğuzhan Bulut,Cengizhan Bulut,M.Furkan Durmaz, Sıtkı Kahveci ve Cengiz Demirel vardı. Yapraklı Beldiye Spor 6 as oyuncusundan yoksun çıktığı sahada:Kalede Şakir Kiremit, Serhat Kahveci, Bahattin Lafcı, Enes Ecir, Cumhur Türker Temellioğlu, Fatih Öztürk, Ömer Güngör, Murat Kabasakal, Gökhan Yıldırım, Muhammed Sadık Karakuş ve Engin Hoca’dan oluşan kadrosuyla çıktı sahaya. Skorun öneminin olmadığı müsabakada Yapraklı ‘da futbol aşkının yağmur çamur dinlemediği görüldü.

Yapraklı Belediyespor – Veteranlar Maçı ile ilgili fotoğraflar https://www.facebook.com/YaprakliBelediyeBaskanligi adresinde yayınlanmıştır. Tıklayınız.

Kasım 2017
« Eki