Yapraklılı Hanımların El Emeği Göz Nuru İşleri Sergiye Çıktı.

Yapraklılı Hanımların İğne Oyası El Emeği Göz Nuru İşleri Sergiye Çıktı.03.04.2013

Halk Eğitim Merkezi Bünyesinde açılan İğne oyası kursuna 35 kursiyer kadın katıldı. Yaklaşık 200 saatlik kurs sonrası yapılan el emeği göz nuru iğne oyası işler sergiye çıktı.

Serginin açılışını Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’ın eşi Leyla Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Togay’ın eşi Özlem Togay, İl Emniyet Müdürü Murat Dağlı’nın eşi Nurten Dağlı, Kaymakam Celalettin Taşkaya’nın Eşi Zeynep Taşkaya birlikte yaptılar.

Serginin açış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Koç “Katılımcılara teşekkür ederek. Bizden hangi konuda olursa olsun kurs açılmasını talep eden herkes için kurs açmaya hazırız” dedi. Açış konuşmasının ardından kursiyerlere belgeleri Leyla Özcan, Özlem Togay ve Zeynep Taşkaya tarafından takdim edildi.
      Kursun baş mimarı kurs hocası Merve Şenoğlu” 35 kursiyer ile iki bölümde 168 saatlik ve 200 saatlik kursların sonunda havlu, bohça takımı, oda takımı, salon takımı, damat bohçası gibi el emeği göz nuru isteyen işlerimizi sergiliyoruz kursiyerlerimizin emeklerine, yüreklerine ve siz katılımcı konuklarımıza çok teşekkür ederim” dedi.
     İlginin oldukça yoğun olduğu sergi açılışına Yapraklı Belediye Başkanı H.Basri Avşar, İlçe Garnizon Komutanı Evren Öcalan, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Haberin Fotoğrafları https://www.facebook.com/YaprakliBelediyeBaskanligi?ref=tn_tnmn adresinde yayınlanmıştır.