Yapraklı’ya Atandı İlk Töreni 10 Kasım Anma Programı Oldu

Çankırı’nın Yapraklı ilçesine vekaleten atanan Kaymakam Mesut Kabakcıoğlu göreve başladı. İlk töreni Ulu Önderi ölümünün 73’ncü yılında anma programı oldu.

Yapraklı’ya Atanan Kaymakam Kabakcıoğlu, Göreve Başladı

İlçemize vekaleten atanan Kaymakam Mesut Kabakcıoğlu göreve başladı.

Yapraklı Kaymakamı Canan Tuncer Ersöz’ün doğum iznine ayrılması nedeniyle boş kalan Yapraklı Kaymakamlığı’na atanan Şanlıurfa Aday Kaymakamı Mesut Kabakcıoğlu, yaptığı açıklamada, göreve başlama tarihinin 10 Kasım olmasından dolayı duygulandığını söyledi.

Ulu Önderi ölümünün 73’ncü yılında anma programı Yapraklı Cumhuriyet alanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Atatürk büstüne çelenk koyma töreni ile başladı.

Törene Yapraklı Kaymakam Vekili Mesut Kabakcıoğlu, İlçe Garnizon Komutanı İbrahim Çakıcı, Belediye Başkanımız Hasan Basri Avşar, daire amirleri, siyasi parti başkanları ve öğrenciler ile Yapraklı halkı katıldı.

Çelenk koyma töreninin ardından İlçe Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda ulu önderi anlatan konuşmalar, şiirler okunarak program sona erdi.