Çerkeş Belediye Spor 0-2 Yapraklı Belediye Spor

Yapraklı Belediye Spor Çerkeş’ten 3 Puanla Döndü

Çankırı Amatör Liginin üçüncü haftasında Çerkeş Belediye Spor ile Çerkeş Belediye Stadında bir araya gelen Yapraklı Belediye Spor Fatih Öztürk ve Adem Ermiş’in ayağından bulduğu iki golle 3 puanın sahibi oldu. Ligin ilk haftasında ertelenen Kurşunlu Belediye Spor maçı ve ikinci haftasında oynanan 2-2 90. dakikada SHÇEK sporlu oyuncuların maçın Hakemine saldırısı sonucu hakem tarafından tatil edilen maçlar sonrası Çerkeş’te Seyir zevki yüksek geçen karşılaşmada iki kez penaltı kaçıran Çerkeş Belediye Spor oynadığı futbolla göz doldurdu. 2010-2011 sezonunda iki takım arasında oynanan maçlarda yaşanan olaylar nedeniyle Çerkeş’e çekinceli giden Yapraklı Belediye Spor oyuncuları ve yöneticileri karşılaştıkları ilgi sonrası Çerkeşlilere teşekkür ederek ayrıldılar.

Yapraklı Belediye Spor Antrenörü Hüseyin Durmaz ” Öncelikle futbolcularımı gösterdikleri performanslarından dolayı kutluyorum. kazanılan üç puan bizi elbetteki memnun etmiştir. Ancak bu sezon lige iyi bir başlangıç yapamamıştık. Ertelenen Kurşunlu maçı ve tatil edilen SHÇEK spor maçının ardından Çerkeş deplasmanında alınan üç puan ile biz bu sezon lige başladık diyebilirim. Çerkeş Belediye Spor karşısında zaman zaman zorlanan takımımız her şeyden evvel sahada olanın sahada kaldığını göstermiştir. Bundan dolayı hem Çerkeş Sporlu oyuncuları hem de kendi oyuncularımı canı gönülden kutluyorum dedi. Ayrıca Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan bey’e tüm kulüp teknik heyeti ve yöneticileri ile Çerkeş Emniyet Müdürü ve ekiplerine çok teşekkür ederim dedi.”
         Yapraklı Belediye Spor Kulübü Başkanı Sabri Ceylan yaptığı açıklamada “Başta Çerkeş Belediye Başkanı Sayın Şükrü Tarhan ve Kulüp yetkililerinin samimi ilgisi bizleri çok memnun etti. Geçmiş geçmişte kalmıştır önemli olan bizim dostluğumuzun ebedi olmasıdır. Kendilerine kulübümüz adına çok teşekkür ediyorum dedi.”

Müsabakayı baştan sona Sayın Şükrü Tarhan ve Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar birlikte izlediler. H.Basri Avşar Yaptığı açıklamada ” Bizim dostluğumuz ebedidir. Küçük şeyler ile bu dostluğumuz asla bozulamaz. Bizim için futboldaki anlayış sahada olan sahada kalır. Buradan Şükrü Başkanıma,  tüm kulüp yöneticilerine, futbolcularına ve ilçe Emniyet Müdürü ile ekibine yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim dedi.”