Yapraklı Belediye Spor Lige Hazır

2011-2012 Çankırı Amatör Liginde Mücadele Edecek Yapraklı Belediye Spor hazır

2011-2012 Çankırı Amatör Liginde Mücadele Eedecek Yapraklı Belediye Spor son idmanını da cuma akşamı yaparak kendi evinde pazar günü konuk edeceği Kurşunlu Belediye Spor maçını bekleyecek.

Yapraklı Belediye Spor Kulübü Başkanı Sabri Ceylan “2009 yılında görevi devraldığımız günden beri büyük bir titizlikle Yapraklı Belediye Spor futbol takımımızın Çankırı Amatör liginde var olduğunu göstermek ve sporcularımızın sağlıklı bir yaşam sürmeleri yönünde spor yaparak, futbol oynama zevkini tatmaları için çalışıyoruz. Bu yıl da en güzel şekilde ilçemizi temsil ederek faır play kuralları içerisinde müsabakalarımızı oynayacağız. Biz hazırız. Tüm takımlara başarılar dileriz dedi.

Yapraklı Belediye Spor Kulübü Teknik Sorumlusu ve II. Başkanı Hüseyin Durmaz” 2011-2012 Çankırı Amatör Lig sezonuna elimizden geldiğince ciddi bir şekilde hazırlandık. Geçen yıl ki kadromuzu aşağı yukarı koruduk. Takviye olarak SHÇEK spordan 3 futbolcu transfer ettik. Yeni gelen arkadaşlarımızla takım arasında uyum sorunu olmadı. Bu yıl da yolumuza 22 futbolcu kardeşlerimizle devam edeceğiz. Futbol sahamızın sentetik çim olarak bu maçlara hazır olmasını isterdik fakat olmadı. İnşallah 2012 yılında yapımına başlanarak sentetik çim sahamıza kavuşmayı umud ediyorum.

Belediye Başkanlığımız sahamızın toprak zeminini tesviye yaptırarak, silindir ile sıkıştırma yaptırdı. Zemin olarak gayet düzgün bir hale geldi. Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz personelleri saha çizgilerimizi ve kale ağlarımızı en güzel bir şekilde hazırlayıverdiler kendilerine ve İl Müdürüne, ayrıca Belediye Başkanımıza, çalışanlarına çok teşekkür ederim.” dedi.

Buradan tüm spor severlere bir uyarıda bulunmak istiyorum. 6222 sayılı sporda şiddetin ve şikenin önlenmesi kanunu iyi okusunlar. Çok ağır müeyyideler var ona göre takımlarını desteklesinler karşı rakiplere ona göre davaranışlarda bulunsunlar. Amatör lige katılan tüm takımlarımıza başarılar dilerim.