Yapraklı Belediyespor Kurşunlu Belediyesporu Evinde Mağlup Etmeyi Başardı

Kurşunlu Belediyespor Konuğu Yapraklı Belediyespora 4-1 yenildi

Kurşunlu da oynanan maç kar ve buzla kaplı bir zemin ve çok soğuk bir havada oynandı.Maçın oynanabilmesi için görevliler uzun süre çalışarak sahanın karla kaplı zemini iş makinalarıyla temizlendi.Bu yüzden 40 dakika geç başlayan maçta saha şartları nedeniyle oyuncular top oynamakta zorluk çekti.Bu şartlarda çok hata olacağı düşüncesiyle takımlar dengeli ve kontrollü oyunu tercih ettiler.Maçın 20.dakikasında yapraklı Belediyesporlu oyuncu Serhat’ın (8) ceza yayı üzerinden yaptığı vuruşta top üst direğe vurarak kale çizgisi içerisine düştü.Kaleci Mustafa’nın çabası golü önlemeye yetmedi.0-1.Bu golden sonra her iki takımda biraz daha gole dönük oynamaya başladı.Maçın 41. dakikasında rakip oyuncuyu çalımlayıp ceza alanına sağ köşeden giren Hakan’ın vuruşunda direkten dönen topu Alper (7) tamamladı ve skoru eşitledi.1-1.Maçın ilk yarısı 1-1 beraberlikle bitti.

İkici yarıya Yapraklı Belediyespor daha atak başladı.Maçın 54. dakikasında Cumhur’un (11) attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi.Aynı oyuncu maçın 74. takikasında tekrar sahneye çıktı ve takımının 3. golünü attı.1-3.Bu gole Kurşunlu   belediyesporlu oyuncular rakibin gol öncesi taban girdiği nedeniyle maçın hakemine uzun süre itiraz ettiler.Maçın 77.dakikasında Yapraklı Belediyespor’dan M.Furkan’ın vuruşuyla 4-1 öne geçti.Maçın 80, dakikasında Kurşunlu Belediyespor’dan Hakan kırmızı kart gördü.Bu dakikadan sonra maçta başka gol olmayınca maç Yapraklı Belediyesporun 4-1 üstünlüğüyle bitti.

Ekim 2017
« Eyl